Les millors fruites i verdures del camp mallorquí a Fruiteria Miquel Gelabert

Frutería Miquel Gelabert du gairebé 70 anys oferint les fruites, verdures i hortalisses més representatives de la nostra gastronomia. Des de 1951 aquesta àmplia parada del Mercat de l’Olivar, ara amb Miquel al capdavant que representa la tercera generació de la família, aposta per la màxima qualitat del producte i una atenció al client com la d’abans, dos valors que sens dubte li permeten fidelizar clarament a la seva clientela.

Les fruites i verdures que proporciona Miquel Gelabert tenen les seves arrels al camp mallorquí i són ideals per elaborar les receptes de sempre conservant el sabor de la tradició. En aquesta parada pots gaudir de l’excel·lent maduixot de Manacor durant la seva temporada de recollida. A més, els seus excedents són donats a l’ONG local, Mallorca sense fam.