Bases legals del sorteig ‘El concurs dels sentits’

Durant els mesos de juliol i agost el Mercat de l’Olivar posa en marxa un concurs de receptes en el qual els usuaris de les xarxes socials poden participar compartint una recepta elaborada amb productes del Mercat. A continuació s’especifiquen les bases legals d’aquest concurs:

1.- Companyia organizadora
UNIÓN D’USUARIS DEL MERCAT DE L’OLIVAR, S.A. (d’ara endavant Mercat de l’Olivar) amb domicili social en Plaza de l’Olivar, 4, 07002 Palma, Illes Balears posa en marxa un CONCURS en el qual sorteja 6 vals de compra amb valor de 40€ cadascun per a canviar en els puestos del Mercat de l’Olivar. El concurs es promocionarà en els perfils de Facebook, Instagram i Twitter del Mercat de l’Olivar.

2.- Desvinculació respecte a Facebook
Facebook no patrocina, avala, ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook i és conscient que està proporcionant la seva informació al Mercat de l’Olivar i no a aquesta xarxa social. La informació que proporcioni s’utilitzarà únicament per a comunicar-li el premi.

3.- Objecte i mecànica del concurs
El Mercat de l’Olivar llança una promoció a través de Facebook, Twitter i Instagram en la qual se sortejaran 6 vals de compra amb valor de 40€ cadascun per a canviar en els puestos del Mercat de l’Olivar, entre tots aquells que:
A Facebook:
– Publiquin com a comentari en la publicació del concurs, una fotografia de la seva recepta i nom d’aquesta, elaborada amb un aliment pertanyent a la família de productes corresponent a aquesta setmana, al costat de l’etiqueta #ConcursDelsSentits
A Twitter:
– Publiquin com a resposta en la publicació del concurs, una fotografia de la seva recepta i nom d’aquesta, elaborada amb un aliment pertanyent a la família de productes corresponent a aquesta setmana, al costat de l’etiqueta #ConcursDelsSentits
A Instagram:
– Publicar en el mur de l’usuari (la publicació ha de ser pública per a ser vàlida, no es tindran en compte perfils privats) en la qual es mostri una fotografia de la seva recepta i nom d’aquesta. En la publicació cal incloure l’etiqueta #ConcursDelsSentits i etiquetar al perfil @MercatOlivar.

Cada dilluns, durant sis setmanes seguides, en les xarxes socials del Mercat de l’Olivar es publicarà el post del concurs en Facebook, Twitter i Instagram. Cada setmana es dedicarà a un conjunt d’aliments diferents: peix, carn, embotit, fruita, verdura i fruits secs.

4.- Durada i ámbit
El període de desenvolupament del concurs començarà el dilluns 6 de juliol i finalitzarà el diumenge 16 d’agost a les 23.59h. Cada concurs tindrà una durada de 7 dies, des del moment de la publicació realitzada en dilluns fins a les 23.59h del diumenge corresponent a aquesta setmana. Els 6 guanyadors s’anunciaran en els perfils de Facebook, Twitter i Instagram del Mercat de l’Olivar la següent setmana a cada concurs.
Setmana del 6 al 12 de juliol: peix
Setmana del 13 al 19 de juliol: carn
Setmana del 20 al 26 de juliol: fruita
Setmana del 27 de juliol al 2 d’agost: fruits secs
Setmana del 3 al 9 d’agost: embotits
Setmana del 10 al 16 d’agost: verdura

5.-Requisits per a participar
Podrán participar en la Promoció:
– Totes les persones majors de 18 anys que tinguin un perfil d’usuari real en aquesta plataforma.
– Residents en Mallorca.
No podran participar:
– Els perfils que es detectin com a fraudulents
– Menors d’edat

6.- Selecció dels guanyadors, comunicació i entrega
Les 6 receptes guanyadores, una per setmana, unint totes les participacions en cada xarxa social, seran triades per 3 representants del Mercat de l’Olivar, entre totes les participacions que es realitzin de manera correcta, seguint la mecànica del concurs especificada en el Punt 3 d’aquestes Bases Legals. Als finalistes seleccionats se’ls pot sol·licitar, a través de missatge privat o comentari públic, rebre via email les receptes sobre les quals es triarà la guanyadora. Aquesta serà publicada en les xarxes socials del Mercat de l’Olivar (Facebook, Twitter i Instagram) així com en el blog del mateix https://www.mercatolivar.com/es/blog/. Se comunicarà el nom de cadascun dels sis guanyadors en les xarxes socials del Mercat de l’Olivar (Facebook, Twitter i Instagram) una vegada finalitzada cada setmana del concurs. Els usuaris poden participar tantes vegades com vulguin sempre que sigui amb una recepta diferent i seguint la mecànica comentada en el punt 3 de les presents bases legals. Als guanyadors se’ls comunicarà via email o missatge privat la forma d’obtenció del premi.

7.- Premis
Condicions Generals: Per a aquest concurs hi ha disponibles 6 vals de compra amb valor de 40€ cadascun per a canviar en els puestos del Mercat de l’Olivar.

8.- Reserves i limitacions
Se entendrà, a títol enunciatiu però no limitatiu, que es produeix frau, quan es detecta el suposat ús d’aplicacions independents al Website; la realització d’un abús de consultes al servidor i tots aquells comportaments que puguin resultar aparentment abusius i/o malintencionats. La constatació de qualsevol d’aquestes circumstàncies durant el concurs suposarà la desqualificació automàtica del concurs així com la pèrdua del premi si se li hagués atorgat. El Mercat de l’Olivar queda eximit de qualsevol responsabilitat en el supòsit d’existir algun error en les dades facilitades pels propis agraciats que impedís la seva identificació. El Mercat de l’Olivar es reserva el dret d’emprendre accions judicials contra aquelles persones que realitzin qualsevol tipus d’acte susceptible de ser considerat manipulació o falsificació del concurs. El Mercat de l’Olivar exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure’s a la falta temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament dels serveis mitjançant els quals es participa en la promoció, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a aquests, i en particular, encara que no de manera exclusiva, a les fallades en l’accés a les diferents pàgines i enviaments de respostes de participació a través d’Internet. El Mercat de l’Olivar es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en la bona fi del concurs quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin portar-la a terme en la forma en què recullen les presents bases. El Mercat de l’Olivar es reserva el dret a ajornar o ampliar el període del concurs, així com la facultat d’interpretar les presents bases legals. Així mateix, l’empresa organitzadora quedarà exempta de tota responsabilitat si concorregués algun dels casos assenyalats, així com de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin ocasionar-se durant el gaudi del premi.

9.- Drets d’imatge
A la seva vegada, l’afectat queda informat que en el cas de resultar premiat les seves dades identificatives i fins i tot les fotografies preses per a deixar constància podran ser publicades en el lloc web del Centre, així com en Facebook, Twitter i Instagram i/o en altres xarxes socials i altres mitjans de comunicació externs, tret que manifesti el contrari.

10.- Acceptació de les bases
La participació en la promoció suposa l’acceptació íntegrament de les presents bases que s’adjunten en la convocatòria del concurs. L’empresa organitzadora es reserva el dret d’eliminar justificadament a qualsevol participant que defraudi, alteri o inutilitzi el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció així com la resolució de qualsevol qüestió derivada de la present activitat promocional. La participació en aquesta promoció implica l’acceptació de les Bases de la mateixa per part dels participants i el criteri de l’Organitzador per a la resolució de qualsevol incidència.

11.- Llei aplicable i legislació
Las Bases de Promoció es regeixen per la llei espanyola. La resolució de qualsevol aclariment, conflicte o litigi entre les diferents parts d’aquesta promoció es dirimirà de conformitat amb les lleis espanyoles, sotmetent-se expressament al fur o jurisdicció dels Tribunals de Palma amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

12.- Disposicions adicionals
El Mercat de l’Olivar NO es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioracions, robatoris, o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament del concurs i els premis.

13.- Protecció de dades
Responsable del Tractament: UNIÓ D’USUARIS DEL MERCAT DE L’OLIVAR, S.A.
Fi del tractament:
a) Gestió dels participants inscrits en les promocions, concursos i esdeveniments del centre.
b) L’assignació, comunicació i lliurament del premi.
c) Enviament d’ofertes, promocions i newsletters del centre.
d) Presa d’imatges per a ús intern.
e) Publicació de dades (incloses imatges) en el lloc web del Centre, així com en Facebook, Twitter i Instagram i/o en altres xarxes socials i altres mitjans de comunicació externs.
Legitimació del Tractament: consentiment de l’interessat.
Conservació de les dades:
a) Dades de registre en el concurs: fins que sol·liciti la baixa de les imatges publicades.
b) Dades per a l’enviament de comunicacions: fins que el participant sol·liciti la baixa.
c) Document lliura premi: 1 any.
Comunicació de les dades: No es comunicaran dades a tercers, excepte obligació legal.
Drets que assisteixen a l’Interessat:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets: UNIÓ D’USUARIS DEL MERCAT DE L’OLIVAR, S. a. amb domicili social en Plaza de l’Olivar, 4, 07002 Palma o a través de correu electrònic a comunicació@mercatolivar.com juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del DNI i indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.
Informació addicional: https://www.mercatolivar.com/

Avís de cookies

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i publicitat basant-se l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant sense modificar la configuració del seu navegador, considerem que accepta el seu ús. Més informació a la nostra  Politica de cookies.

Acceptar