Homenatge al sector primari en el Mercat de l’Olivar

Des del Mercat de l’Olivar es vol reconèixer la labor del sector primari de la nostra illa (agricultors, ramaders i pescadors) així com a totes les persones que fan possible que
poguem consumir productes locals, de qualitat i tremendament compromesos amb el medi ambient i la sostenibilitat. Per això, des de fa uns dies, Joan Aguiló Cladera,
prestigiós artista mallorquí, està creant un mural de gairebé 100 m² de superfície on es representen escenes quotidianes (realitzat amb pintura plàstica, una part sobre cristall (vinil), com a agraïment al sector primari.

L’artista mallorquí, Llicenciat en Belles arts per la Universitat de Barcelona en 2008, ha desenvolupat la seva obra ajusto a la identitat local. Donant valor els moments quotidians en col·locar-los fora del seu context habitual, oferint-los visibilitat i importància. A més, el seu treball consta d’una gran diversitat d’art figuratiu on l’autor plasma de manera singular el pas del temps en els rostres de la gent quotidiana posant l’accent en detalls ocults a simple vista.

Malgrat ser un sector minoritari, no hem d’oblidar la importància que té tant en la nostra alimentació com en la capacitat de mantenir l’equilibri mediambiental a la nostra illa. Per això, des del Mercat de l’Olivar es vol reconèixer la seva important labor amb aquest mural, que deixi a la vista, de manera permanent, la tenacitat i dedicació de les persones que duen a terme aquestes activitats.

Aquí podeu llegir les notícies dels mitjans de comunicació que s’han fet ressò de la notícia:

Ultima Hora
Diario de Mallorca
DBalears
Majorca Daily Bulletin
Mallorca Zeitung

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i analítica de navegació. Més informació en la nostra Política de cookies.

Indiqui les seves preferencies per a les cookies: