Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/4/7/mercatolivar.com/httpd.www/wp-content/themes/mercatolivar2019/inc/theme-functions.php on line 283

Bases legals del Concurs dels Sentits

Durant els mesos d’octubre i novembre de 2020, el Mercat de l’Olivar posa en marxa un concurs en el qual els usuaris de les xarxes socials poden participar compartint una fotografia i frase de sensacions que els transmeten els productes del Mercat de l’Olivar i/o el propi mercat en si mateix.

A continuació s’especifiquen les bases legals d’aquest concurs:

1.- Companyia organizadora
UNIÓN D’USUARIS DEL MERCAT DE L’OLIVAR, S.A. (d’ara endavant Mercat de l’Olivar) amb domicili social en Plaza de l’Olivar, 4, 07002 Palma, Illes Balears posa en marxa un CONCURS en el qual sorteja 5 vals de compra amb valor de 40€ cadascun per a canviar en els llocs del Mercat de l’Olivar. El concurs es promocionarà en els perfils de Facebook, Instagram i Twitter del Mercat de l’Olivar.

2.- Desvinculació respecte a Facebook
Facebook no patrocina, avala, ni administra de cap manera aquesta promoció, ni està associat a ella. L’usuari es desvincula totalment de Facebook i és conscient que està proporcionant la seva informació al Mercat de l’Olivar i no a aquesta xarxa social. La informació que proporcioni s’utilitzarà únicament per a comunicar-li el premi.

3.- Objecte i mecànica del concurs
El Mercat de l’Olivar llança una promoció a través de Facebook, Twitter i Instagram en la qual se sortejaran 5 vals de compra amb valor de 40€ cadascun per a canviar en els llocs del Mercat de l’Olivar, entre tots aquells que:
En Facebook:
– Publiquin com a comentari en la publicació del concurs, una fotografia d’un element del Mercat i una frase explicativa relacionada amb el sentit corresponent a aquesta setmana al costat de l’etiqueta #ConcursDelsSentits
En Twitter:
– Publiquin com a resposta en la publicació del concurs, una fotografia d’un element del Mercat i una frase explicativa relacionada amb el sentit corresponent a aquesta setmana al costat de l’etiqueta #ConcursDelsSentits
En Instagram:
– Publicar en el mur de l’usuari (la publicació ha de ser pública per a ser vàlida, no es tindran en compte perfils privats) una publicació en la qual es mostri una fotografia de l’element del Mercat i una frase explicativa relacionada amb el sentit corresponent a aquesta setmana. En la publicació cal incloure l’etiqueta #ConcursDelsSentits i esmentar el perfil @MercatOlivar.

Cada dilluns, durant cinc setmanes seguides, en les xarxes socials del Mercat de l’Olivar es publicarà el post del concurs en Facebook, Twitter i Instagram. Cada setmana es dedicarà a un sentit diferent: Vista, olfacte, oïda, gust i tacte.

4.- Durada i Àmbit
El període de desenvolupament del concurs començarà el dilluns 26 d’octubre de 2020 i finalitzarà el diumenge 29 de novembre de 2020 a les 23.59h. Cada concurs tindrà una durada de 7 dies, des del moment de la publicació realitzada en dilluns fins a les 23.59h del diumenge corresponent a aquesta setmana.

Els 5 guanyadors s’anunciaran en els perfils de Facebook, Twitter i Instagram del Mercat de l’Olivar la següent setmana a cada concurs.

Setmana del 26 d’octubre de 2020 a l’1 de novembre de 2020: gust
Semana del 2 al 8 de novembre de 2020: olfacte
Semana del 9 al 15 de novembre de 2020: tacte
Semana del 16 al 22 de novembre de 2020: oïda
Semana del 23 al 29 de novembre de 2020: vista

5.-Requisits per a participar
Podrán participar en la Promoció:
– Totes les persones majors de 18 anys que tinguin un perfil d’usuari real en aquesta plataforma.
– Residents en Mallorca.
No podran participar:
– Els perfils que es detectin com a fraudulents
– Menors de edad

6.- Selecció dels guanyadors, comunicació i entrega
Les 5 imatges i frases guanyadores, una per setmana, unint totes les participacions en cada xarxa social, seran triades aleatòriament pel sistema https://www.sortea2.com/, entre totes les participacions que es realitzin de manera correcta, seguint la mecànica del concurs especificada en el Punt 3 d’aquestes Bases Legals.

Als guanyadors finalistes se’ls comunicarà el resultat a través de publicació orgànica i/o missatge privat en la xarxa social en la qual hagin participat. Les fotografies seran publicades en el blog del Mercat de l’Olivar, https://www.mercatolivar.com/es/blog/, com a recopilació de la participació en el Concurs dels Sentits.

Es comunicarà el nom de cadascun dels cinc guanyadors en les xarxes socials del Mercat de l’Olivar (Facebook, Twitter i Instagram) una vegada finalitzada cada setmana del concurs. Els usuaris poden participar tantes vegades com vulguin sempre que sigui amb una fotografia i frase diferent i seguint la mecànica comentada en el punt 3 de les presents bases legals.Als guanyadors se’ls comunicarà via email o missatge privat la forma de canvio del premi.

7.- Premis i Condiciones Generals

Per a aquest concurs hi ha disponibles 5 vals de compra amb valor de 40€ cadascun per a canviar en els llocs del Mercat de l’Olivar.

8.- Reserves i limitacions
S’entendrà, a títol enunciatiu però no limitatiu, que es produeix frau, quan es detecta el suposat ús d’aplicacions independents al Website; la realització d’un abús de consultes al servidor i tots aquells comportaments que puguin resultar aparentment abusius i/o malintencionats. La constatació de qualsevol d’aquestes circumstàncies durant el concurs suposarà la desqualificació automàtica del concurs així com la pèrdua del premi si se li hagués atorgat. El Mercat de l’Olivar queda eximit de qualsevol responsabilitat en el supòsit d’existir algun error en les dades facilitades pels propis agraciats que impedís la seva identificació.

El Mercat de l’Olivar es reserva el dret d’emprendre accions judicials contra aquelles persones que realitzin qualsevol tipus d’acte susceptible de ser considerat manipulació o falsificació del concurs. El Mercat de l’Olivar exclou qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure’s a la falta temporal de disponibilitat o de continuïtat del funcionament dels serveis mitjançant els quals es participa en la promoció, a la defraudació de la utilitat que els usuaris haguessin pogut atribuir a aquests, i en particular, encara que no de manera exclusiva, a les fallades en l’accés a les diferents pàgines i enviaments de respostes de participació a través d’Internet. El Mercat de l’Olivar es reserva el dret a efectuar canvis que redundin en la bona fi del concurs quan concorri causa justa o motius de força major que impedeixin portar-la a terme en la forma en què recullen les presents bases.

El Mercat de l’Olivar es reserva el dret a ajornar o ampliar el període del concurs, així com la facultat d’interpretar les presents bases legals. Així mateix, l’empresa organitzadora quedarà exempta de tota responsabilitat si concorregués algun dels casos assenyalats, així com de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que poguessin ocasionar-se durant el gaudi del premi.

9.- Drets de imagen
A la seva vegada, l’afectat queda informat que en el cas de resultar premiat les seves dades identificatives i fins i tot les fotografies preses per a deixar constància podran ser publicades en el lloc web del Centre, així com en Facebook, Twitter i Instagram i/o en altres xarxes socials i altres mitjans de comunicació externs, tret que manifesti el contrari.

10.- Acceptació de les bases
La participació en la promoció suposa l’acceptació íntegrament de les presents bases que s’adjunten en la convocatòria del concurs. L’empresa organitzadora es reserva el dret d’eliminar justificadament a qualsevol participant que defraudi, alteri o inutilitzi el bon funcionament i el transcurs normal i reglamentari de la present promoció així com la resolució de qualsevol qüestió derivada de la present activitat promocional. La participació en aquesta promoció implica l’acceptació de les Bases de la mateixa per part dels participants i el criteri de l’Organitzador per a la resolució de qualsevol incidència.

11.- Llei aplicable i legislació
Las Bases de Promoció es regeixen per la llei espanyola. La resolució de qualsevol aclariment, conflicte o litigi entre les diferents parts d’aquesta promoció es dirimirà de conformitat amb les lleis espanyoles, sotmetent-se expressament al fur o jurisdicció dels Tribunals de Palma amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

12.- Disposicions adicionals
El Mercat de l’Olivar NO es responsabilitza de les possibles pèrdues, deterioracions, robatoris, o qualsevol altra circumstància imputable a tercers que puguin afectar el desenvolupament del concurs i els premis.

13.- Protecció de dades
Responsable del Tractament: UNIÓ D’USUARIS DEL MERCAT DE L’OLIVAR, S.A.Fi del tractament:
a) Gestió dels participants inscrits en les promocions, concursos i esdeveniments del centre.
b) L’assignació, comunicació i lliurament del premi.
c) Enviament d’ofertes, promocions i newsletters del centre.
d) Presa d’imatges per a ús intern.
e) Publicació de dades (incloses imatges) en el lloc web del Centre, així com en Facebook, Twitter i Instagram i/o en altres xarxes socials i altres mitjans de comunicació externs.Legitimació del Tractament: consentiment de l’interessat.
Conservació de les dades:
a) Dades de registre en el concurs: fins que sol·liciti la baixa de les imatges publicades.
b) Dades per a l’enviament de comunicacions: fins que el participant sol·liciti la baixa.
c) Document lliura premi: 1 any.
Comunicació de les dades:
No es comunicaran dades a tercers, excepte obligació legal.Drets que assisteixen a l’Interessat:
– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per a exercir els seus drets:UNIÓ D’USUARIS DEL MERCAT DE L’OLIVAR, S. a. amb domicili social en Plaza de l’Olivar, 4, 07002 Palma o a través de correu electrònic a comunicació@mercatolivar.com juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del DNI i indicant en l’assumpte «PROTECCIÓ DE DADES».

Informació addicional: https://www.mercatolivar.com/

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i analítica de navegació. Més informació en la nostra Política de cookies.

Indiqui les seves preferencies per a les cookies: