Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/4/7/mercatolivar.com/httpd.www/wp-content/themes/mercatolivar2019/inc/theme-functions.php on line 283

La Federació de Mercats permanents de Mallorca s’incorpora a la Confederació de Mercats Tradicionals de Proveïments d’Espanya.

Neix la Confederación de Mercados Tradicionales de Abastos de España, amb la finalitat de preservar i defensar la identitat de tots els mercats municipals i places de proveïments. Des del Mercat de l’Olivar celebrem aquesta iniciativa i ens incorporem a ella a través de la presència en la seva Junta Directiva de la Federació de Mercats Permanents de Mallorca (Balears), representada per Ana Luisa Moyá.

El dilluns 23 de Novembre es va celebrar telemàticament la primera assemblea de la Confederación de Mercados Tradicionales de Abastos de España; que va formalitzar el seu procés de constitució amb la publicació en el BOE el passat 9 d’octubre, de la Resolució de la Direcció General de Treball per la qual s’anunciava la constitució de la confederació empresarial denominada; “Confederación de Mercados Tradicionales de Abastos de España”, en sigles MERCADOS TRADICIONALES, amb número de dipòsit 99105986.

La nova confederació, que tindrà la seva seu a la ciutat de València, inicia la seva marxa amb la representació de mercats de deu Comunitats Autònomes: Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia, País Basc i València; 81 mercats municipals que suposen al voltant de 4.200 punts de venda, que generen més de 12.000 llocs de treball directes. En l’Assemblea es va reforçar la voluntat de la nova Junta d’incrementar la representativitat de l’entitat amb nous membres que representin la totalitat de les Comunitats autònomes i la majoria dels mercats municipals i places de proveïments d’Espanya.

Presència de la noticia en els mitjans:

Diario de Mallorca
mallorcadiario.com
La Vanguardia
deia.eus

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i analítica de navegació. Més informació en la nostra Política de cookies.

Indiqui les seves preferencies per a les cookies: