Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/4/7/mercatolivar.com/httpd.www/wp-content/themes/mercatolivar2019/inc/theme-functions.php on line 283

La Ternera alegre, una parada del Mercat de l’Olivar amb una especialitat que vos encantarà

Vos presentam a Héctor, Susana i Jero de la parada ‘La ternera alegre’

Héctor regenta la parada en el Mercat de l’Olivar des de fa 14 anys. Treballen tot tipus de carn, tant de xai mallorquí, porc de primera qualitat, cebón, especialment mitjanes curades extra, vedella molt saborosa, pollastre, tot tipus de casquería… Posen a la disposició del client un ampli ventall de productes atenent sempre amb la major professionalitat i simpatia.

Ens compta Héctor que ell va començar sent emprat en el Mercat de l’Olivar i quan va sorgir l’oportunitat d’adquirir un lloc es va decidir per això i segueix avui dia amb moltes ganes i amb clientela fidel que coneix el seu bon producte i no dubte a continuar confiant en ell i el seu bon fer. Es va decidir pel Mercat de l’Olivar veient que en aquest sempre es compta amb gènere de gran qualitat tant en qüestió de peix, fruita o verdura i ell volia apostar per estar en un lloc on sempre prevalgués la qualitat i bona atenció al cliente.

El seu gran objectiu: professionalitzar-se sempre atenent tan bé com sigui possible el client oferint-li el millor i si no té el que el client necessita, es posa a la feina per a aconseguir-lo per a acontentar el desig del client.Productes i tipus de tall que són la seva especialitat:
– xot mallorquí gran tendre d’entre 10 i 18 kg. Molt tendres i saborosos. No són els típics de llet.
– ‘Cebón’ curat i tractat per Héctor amb tres mesos de cambra i per un preu excepcional. Un producte únic que només es troba en La Vedella Alegre.
– Talls sud-americans de tot tipo. El seu producte és de gran qualitat, és carn molt bona a preu mòdic.

Vos convidam a conèixer-los així com també el seu producte! No us deixarà indiferent.
Tel. 971 726 806
Instagram: @laterneraalegre2007
Módulos nº 60 y 61
Mercat de l’Olivar

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i analítica de navegació. Més informació en la nostra Política de cookies.

Indiqui les seves preferencies per a les cookies: