Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/4/7/mercatolivar.com/httpd.www/wp-content/themes/mercatolivar2019/inc/theme-functions.php on line 283

Pescados Joaquina, una parada amb més de 40 anys d’història

Segur que coneixeu a Conchi. Regenta la parada ‘Pescados Joaquina’. Du 40 anys en el Mercat de l’Olivar seguint la tradició de la seva àvia María, així com també la de la seva mare Joaquina, qui dóna nom a la parada.

“Hem viscut totes les reformes del Mercat de l’Olivar i aquí seguim, atesos els nostres clients” Ens comenta Conchi que continuen comptant amb clientela que ja acudia a la parada quan la seva mare la regentava, qüestió que agraeix molt.

El padrí de Conchi, Xisco, així com el seu pare Amaro eren pescadors i antigament el més habitual en aquesta professió era vendre el peix que es capturava, motiu pel qual van decidir posar una parada en el mercat. Va sorgir l’oportunitat i la van aprofitar.

Els clients que coneixen a la família, saben que en la parada sempre trobaran producte mallorquí i el mateix durant tot l’any, com ens diu Conchi: “Bruixes, molls, sardines, jerret, morralla, aladroc, musola, gató, ratjades…”

Sempre ofereixen el peix net i el serveixen a domicili a petició del client.

Tel. 616 827 126

conchicarbonell@hotmail.com

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i analítica de navegació. Més informació en la nostra Política de cookies.

Indiqui les seves preferencies per a les cookies: