Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/4/7/mercatolivar.com/httpd.www/wp-content/themes/mercatolivar2019/inc/theme-functions.php on line 283

La Federació de Mercats permanents de Mallorca s’oposa a la creació de les ‘Supermanzanas’ del nou PGOU de Palma

La Federació de Mercats Permanents de Mallorca ha presentat al·legacions al Pla General d’Ordenació Urbana de Palma, manifestant la seva frontal oposició al concepte de “supermanzanas” que el mateix contempla, en considerar que, en cas que es dugui a terme, podria suposar la desaparició dels mercats.

La “ciutat de distàncies curtes” que es pretén implantar en el nou PGOU de Palma, basada en el concepte de “supermanzanas”, perjudica greument els mercats municipals de la Ciutat, no contemplant-se una altra solució d’accessibilitat als clients que no resideixin en el barri que la construcció d’aparcaments públics en el perímetre de cada zona o supermanzana, obviant l’inconvenient i incomoditat que suposarà per a molts clients haver de desplaçar-se amb una compra d’un cert volum o pes des del mercat fins a un aparcament que es trobi a diversos carrers de distància.

Aquí podreu llegir la nota de premsa enviada als mitjans per part de la Federació de Mercats permanents de Mallorca

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i analítica de navegació. Més informació en la nostra Política de cookies.

Indiqui les seves preferencies per a les cookies: