Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/4/7/mercatolivar.com/httpd.www/wp-content/themes/mercatolivar2019/inc/theme-functions.php on line 283

Mercat de l’Olivar se suma als concursos #VentATúMercado

El Mercat de l’Olivar se suma a la iniciativa del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Secretaria d’Estat de Comerç, en col·laboració amb la Confederació Espanyola del Comerç, la Cambra de Comerç d’Espanya i Mercasa, que consisteix en la posada en marxa d’un concurs per premiar la millor fotografia que estigui relacionada amb els Mercats Municipals, els seus comerços i comerciants, els productes que es venen en ells, juntament amb un segon concurs en Twitter per a la promoció dels Mercats Municipals i, finalment, també s’ha llançat un tercer concurs que fa referència a una campanya en xarxes socials promoguda per “Veuen al teu Mercat” i valorada en 200€.

Concurs de Fotografia

Animam a tots els clients de Mercat de l’Olivar a concursar publicant una fotografia original del mercat, entre l’1 de desembre 2022 i el 31 de gener de 2023 tots dos inclusivament, a la fanpage de www.facebook.com/venatumercado i seguint tots els requisits exposats en les bases de la convocatòria. Entre totes les fotografies presentades al concurs, un jurat integrat per membres designats pels organismes organitzadors triarà les dues fotografies premiades que podran fer-se amb un primer premi consistent en un lot amb productes del mercat municipal guanyador valorat en 200€; o amb un 2n premi, idèntic a l’anterior, però aquesta vegada per valor de 100€.

Concurs a Twitter

En aquest cas, els concursants hauran de publicar el seu tuit (també entre l’1 de desembre 2022 i el 31 de gener de 2023) complint amb les directrius del concurs. El contingut dels tuits podran fer referència a frases, diàlegs, haikus (poema breu), greguerías, micro relats, memes, vídeos, gifs animats o qualsevol altra forma d’expressió artística concentrada en 280 caràcters, que potenciïn els Mercats Municipals. Els tuis presentats aniran acompanyats del nom del mercat al qual facin referència, en aquest cas Mercat de l’Olivar, i hauran de ser originals i no han d’haver-se utilitzat en un altre concurs. No s’admetrà cap tuit el dret de propietat del qual intel·lectual no pertanyi íntegrament i sense excepció al concursant. Els tuits guanyadors seran aquells que, ateses les limitacions de caràcters, “siguin capaços de transmetre un missatge original, de gran impacte, sensible amb el tema que es proposa tractar, des d’una perspectiva de màxim respecte per a no ferir la sensibilitat de cap usuari”. Es concediran novament dos premis consistents en 2 lots de productes del mercat municipal guanyador valorats en 200 i 100 euros, respectivament.

Premi Fans més actius

Es premiarà al Mercat Municipal amb els fans més actius d’Espanya a través de la publicació que es llanci des de @Venatumercado des de l’1 de desembre de 2022 fins al 31 de gener de 2023, tots dos inclusivament i que compleixin amb els següents requisits:

  • Esmentar en la publicació d’Instagram promocionada a Mercat de l’Olivar i a un amig@
  • Seguir a @Venatumercado o a un Mercat de l’Olivar a Instagram.
  • El Mercat Municipal guanyador serà el que rebi major nombre d’esments sobre aquesta publicació difosa des del compte de @Venatumercado d’Instagram.

Us animam a participar en aquestes campanyes perquè podem aconseguir que nostre Mercat de l’Olivar torni a alçar-se amb algun dels 3 premis.

Consulta aquí les bases de tots dos concursos: Fotografia i Twitter.

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i analítica de navegació. Més informació en la nostra Política de cookies.

Indiqui les seves preferencies per a les cookies: