Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/4/7/mercatolivar.com/httpd.www/wp-content/themes/mercatolivar2019/inc/theme-functions.php on line 283

Fotografia les nostres senalles de Pasqua i gana un val de compra de 40€ per gastar al Mercat de l’Olivar

El Mercat de l’Olivar llança una promoció a través de Facebook, Twitter i Instagram en la qual se sortejaran 3 vals de compra amb valor de 40€ cadascun per utilitzar a les parades del mercat. El dilluns 18 de març de 2024, Mercat de l’Olivar publicarà el post del concurs en Facebook, Twitter i Instagram.

Com participar:

A Facebook:
– Publicar com a comentari en la publicació del concurs, una fotografia pròpia en la qual es mostri alguna de les 5 senalles decorades amb motius de Pasqua i gravades amb el logotip del Mercat de l’Olivar, situades a una parada del Mercat de l’Olivar, al costat de l’etiqueta #PasquaenelMercatOlivar.

A Twitter:
– Publicar com a comentari en la publicació del concurs, una fotografia pròpia en la qual es mostri alguna de les 5 senalles decorades amb motius de Pasqua i gravades amb el logotip del Mercat de l’Olivar, situades a una parada del Mercat de l’Olivar, al costat de l’etiqueta #PasquaenelMercatOlivar.

A Instagram:
– Publicar en el mur de l’usuari (la publicació ha de ser pública per ser vàlida, no es tendran en compte perfils privats) una fotografia pròpia en la qual es mostri alguna de les 5 senalles decorades amb motius de Pasqua i gravades amb el logotip del Mercat de l’Olivar, situades a una parada del Mercat de l’Olivar. A la publicació cal incloure l’etiqueta #PasquaenelMercatOlivar i etiquetar o esmentar el perfil @MercatOlivar.

Els usuaris poden participar totes les vegades que vulguin sempre que la senalla fotografiada sigui diferent (hi ha 5 senalles repartides per les parades del Mercat). Durant les dues setmanes que dura el concurs les senalles aniran variant d’ubicació, és a dir, situant-se a parades diferents.

El concurs començarà dilluns 25 de març de 2024 i finalitzarà dissabte 6 d’abril. Els guanyadors s’anunciaran en els perfils de Facebook, Twitter i Instagram del Mercat de l’Olivar entre els dies 9 i 10 d’abril de 2024.

CONSULTA LES BASES LEGALS

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a optimitzar la seva visita i millorar els nostres serveis mitjançant la personalització dels nostres continguts i analítica de navegació. Més informació en la nostra Política de cookies.

Indiqui les seves preferencies per a les cookies: