Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/d/4/7/mercatolivar.com/httpd.www/wp-content/themes/mercatolivar2019/inc/theme-functions.php on line 283

Intervenció a ‘Del camp a la mar’ amb IB3 Ràdio

Avui ens han entrevistat a IB3 Ràdio per explicar el projecte web del Mercat de l’Olivar, que hem inaugurat aquest dematí. Hem conversat a una agradable tertúlia al programa Del camp a la mar, amb n’Aina Solano, convidats per donar a conèixer aquest apassionant portal que és una nova finestra del Mercat al món.

Aquí el teniu si vos ve de gust escoltar-ho, benvinguts:

Del camp a la mar amb IB3 Ràdio_Web Mercat Olivar

Utilizamos cookies, propias y de terceros, para optimizar su visita y mejorar nuestros servicios mediante la personalización de nuestros contenidos y analítica de navegación. Más información en nuestra Política de cookies.

Indique que cookies quiere aceptar